Wat zijn de factoren die van invloed zijn op uw kans op problemen met een radiatorombouw?

Wat zijn de factoren die van invloed zijn op uw kans op problemen met een radiatorombouw?

Onlangs heb ik een radiator gekregen die ik van de vorige aluminium radiator zal vervangen door een aluminium radiator. De installatie was eenvoudig genoeg, dus ik ging die dag naar de plaatselijke ijzerhandel om alle apparatuur en gereedschappen te vinden die ik nodig had. Toen ik aankwam, ontdekte ik dat ze me een paar voorbeeldradiatoren hadden gestuurd om te testen – je kunt het gevoel niet verslaan om de eerste radiator in zijn soort te krijgen. Dus ik pakte mijn gereedschap en nam een kijkje op de monsters. Het was vrij duidelijk dat deze radiator heel anders zou zijn dan de andere die ik had gezien, dus besloot ik er een te kopen op basis van de recensies van klanten en een paar tips die ik op internet vond 123ombouw. Hier zijn de radiatorconversietips die ik heb gekregen van de mensen van wie ik het heb gekocht:

radiator conversie

– radiatorombouw is eenvoudig als u de instructies aandachtig leest. U moet weten hoe u een radiator verwijdert en wat u moet doen om deze terug te plaatsen. Er waren echter een paar dingen die me zijn ontschoten (en ik weet zeker ook anderen), dus ik wil graag deze mogelijke problemen bespreken om problemen tijdens je radiatorombouw te voorkomen. Je moet voorzichtig zijn bij het verwijderen van de oude radiator, zodat de nieuwe niet kromtrekt, of erger nog, losraakt terwijl je hem verwijdert. Er zijn verschillende schroeven en bouten aan de oude radiator bevestigd en als deze losraken terwijl u deze verwijdert, kunt u later een probleem krijgen.

– radiatorombouw vereist niet veel kennis, maar vereist wel enige mechanische basisvaardigheden. Zaken als de leiding achter de warmwatertank en de afvoerleiding kunnen wat lastig zijn. Ik kreeg 0 likes op mijn recensie omdat ik niet voldoende ervaring had met dit type reparatie. Mijn advies is om de instructies goed te lezen en iemand te hebben die dit heeft gedaan voordat hij het werk voor je doet. Het radiatorbedrijf dat me de onderdelen leverde, zei wel dat ze geen idee hadden hoe ze mijn vragen moesten beantwoorden en goede tips gaven over het ombouwen van radiatoren.

Meer weten? Klik dan hier: 123ombouw