Uitnodiging voor kenners en specialisten

Weet je veel van een van de onderwerpen? Laat van je horen.

Het team dat dit boek maakt nodigt meedenkers, (mee)schrijvers, fotografen en illustratoren uit om van het project een groot succes te maken. Weet je veel van een van de onderwerpen (soorten, gebieden, thema’s), neem dan contact op. We nemen graag vrijblijvend de mogelijkheden met je door.

Auteur

Schrijf mee aan een of meerdere verhalen in het boek

Veel (co-)auteurs worden begin 2017 door de redactie benaderd of ze zin en tijd hebben om mee te schrijven binnen het raamwerk van dit boek. Maar laat ook actief van u horen als u vindt over een van de onderwerpen een kenner bij uitstek te zijn. Wij kennen niet iedereen en hebben ook maar beperkt de tijd!

STUUR BERICHT

Meedenker

Adviseer het team bij de redactionele invulling

Hebt u geen tijd om te schrijven maar wilt u wel graag meelezen over bepaalde onderwerpen of bent u geestelijk vader of moeder van een prachtverhaal dat heel goed zou passen….laat het weten.

STUUR BERICHT

Illustrator

Help mee om natuurlijke processen in pakkende illustraties  te verbeelden.

Duinen zijn een ingewikkeld ecosysteem. Hoe maken we daar heldere plaatjes van? Een illustrator met gevoel voor natuur en processen is welkom, evenals personen die botanische tekeningen maken.

STUUR BERICHT

Salespromotor

Een sales talent dat het boek kan promoten is zeer welkom.

Hou je van een boek verkopen bij potentiële partners? Kan heel goed als stage of als vingeroefening voor wie zelf een bedrijf start. Handigheid met web en social media strekt tot aanbeveling.

STUUR BERICHT

Weet je veel van de duinen?Neem dan contact op.

© Luchtfoto Rijkswaterstaat / Joop van Houdt